Ejendomsservice Birkerød
Ejendomsservice

Få alsidig ejendomsservice i Birkerød hos Effektiv Ejendomsservice

Effektiv Ejendomsservice har over 30 års erfaring med at matche ejendomme i Storkøbenhavn, Midt- og Nordsjælland med vores erfarne og dygtige medarbejdere. Vores tilbud kommer både som ejendoms- og viceværtsservice, hvor I får en medarbejder fast knyttet til jeres ejendom, som så varetager kontakten til beboere samt alle lavpraktiske opgaver, der forekommer i det daglige.

Ønsker I ejendomsservice i Birkerød eller omegn, er det os, I har brug for. Vi skelner ikke mellem private eller offentlige ejendomme, ejer- eller andelsboliger mv. Vi sørger kun for, at I får den bedste ejendomsservice.

Alt inden for ejendomsservice

Inden- såvel som udendørs løfter vores medarbejdere mange vidt forskellige arbejdsopgaver, der både tæller de klassiske i forhold til ukrudtsbekæmpelse, trappevask og løvsugning, men også bl.a.:

  • Periodiske rengøringsopgaver som skaktning, altså rensning af skakter
  • Flyttesyn i forbindelse med fraflytning, så fraflytningsrapporten kan laves
  • Omdeling af breve og beboerinformation til ejendommens mange lejere

Andre opgaver i jeres ejendom, medarbejderen står for, kan tælle kontakt til offentlige myndigheder og koordinering af håndværkere, når der fx skal renoveres. Vores medarbejdere har alle faglige og sociale kompetencer til ikke blot at klare opgaverne, men vi gør det ordentligt og efterlader et godt indtryk.

Lang erfaring med diverse ejendomme

Vores erfaring her hos Effektiv Ejendomsservice er blevet til efter årtiers erfaring med talrige typer ejendomme. Vi har været tilknyttet erhvervsejendomme, offentlige institutioners boligforeninger, konferencecentre, hoteller og forretningskæder.

Parkeringspladser og udenomsarealer varetages også, så der er snart sagt ikke nogen opgaver inden for udvendig eller indvendig vedligeholdelse, vores medarbejdere ikke har stiftet bekendtskab med før. Skulle særlige forhold gøre sig gældende for jeres ejendom, sørger medarbejderen hurtigt for at tilpasse sin arbejdsgang ud fra dem, så alt laves.

Dette er muligt, netop da medarbejderen går hos jeres ejendomme i Birkerød fast. På den måde er både I og jeres beboere sikret en god og gennemsigtig kommunikation og en fast medarbejder, som er kernen i vores forretningsmodel.

Få grundig og punktlig ejendomsservice i Birkerød

Vi har overblikket, når det kommer til opgaver inden for daglig drift, der knytter sig til jeres ejendom – og vi løser dem til perfektion. Vores værdisæt tæller ordentlighed, grundighed og punktlighed, for vi gør en dyd ud at gøre, hvad der skal gøres, når det skal gøres og med den kvalitet, der skal til.

Kontakt os allerede i dag og få uforpligtende tilbud på ejendomsservice fra os.