Ejendomsservice
Ejendomsservice

Har du brug for ejendomsservice i eller omkring Holte

Effektiv Ejendomsservice leverer løsninger inden for ejendomsservice af høj kvalitet og spænder over hele Nord- og Midtsjælland plus Storkøbenhavn, inklusive Holte i Rudersdal Kommune. Ved at kontakte os hos får I et godt tilbud på omfavnende service af såvel andelsboliger, erhvervslejemål som offentlige beboelsesejendomme mv. I får tilbud møntet på såvel ejendoms- som viceværtsservices. I kan overlade varetagelsen af flere funktioner til vores medarbejder, bl.a.:

  • Den daglige vedligeholdelse i form af græsklipning, ukrudtsbekæmpelse, skiftning af elpærer og fejning af trapper. Alle serviceydelserne præsteres efter vores høje standarder til kvalitet
  • Kommunikation mellem beboere, bestyrelse, ejere og håndværkere alt efter behov. Vores medarbejdere kan altså agere bindeleddet mellem de mange folk, der hører til ejendommen

Effektiv Ejendomsservice stiler, som navnet antyder, efter at give Jer ejendomsservice også i eller omkring Holte, der effektivt formår at løfte både daglige, periodiske og pludseligt opståede opgaver. For at gøre det muligt tilknytter vi vores medarbejdere fast til samarbejdspartneres ejendomme, så den samme person får mulighed for at sætte sig ind i og på sigt specialisere sig i en given ejendoms servicebehov.

Vi har mange glade kunder – også i Holte

Ønsker I at have os med inde over andet end blot den praktiske drift, hjælper vi uden ekstra omkostninger også qua vores tilstedeværelse ved generalforsamlinger, bygge- og kvartalsmøder, drøftelser om budgettet mv. Efter det omfang, I ønsker, kan I altså give os indsigt i administrative indsatser. Udrustet med den viden kan vi levere en bedre service, der tager udgangspunkt i Jeres ambitioner for ejendommen og vurdering af, hvor det lige nu er vigtigt at sætte ind servicemæssigt.

Over vores godt 30 års tilstedeværelse på markedet har vi gavnet talrige sparringspartnere og haft gode, lange samarbejder kørende, hvilket bekræfter vores tro på, at vi også kan finde den rette løsning til Jeres ejendom. Er I på udkig efter ejendomsservice i Holte, er vi det oplagte valg, hvad vores mange referencer også bevidner. Fortvivl altså ikke, hvis serviceopgaverne er for meget for Jer – vi hjælper!

Kontakt os i dag – og få et tilbud

Skriv eller ring til vores kundeservice for at få et uforpligtende tilbud på en ejendoms- eller viceværtsservice, så I kan få lagt mange af de lavpraktiske opgaver ved vedligeholdelse fra Jer. Vi tager dem på os og gør en dyd ud af konsekvent at forbedre og løbende optimere vores arbejdsgang.

Så tøv ikke med at kontakte os, hvis I vil vide mere om pris, ydelser eller vores værdigrundlag!