Ejendomsservice Værløse
Ejendomsservice

Overlad ejendomsservice i og omkring Værløse til Effektiv Ejendomsservice

Få styr på ejendomsservice i Værløse ved at kontakte os hos Effektiv Ejendomsservice. Vi har mere end 30 års erfaring med at løse serviceopgaver på vores kunders ejendomme samt mange, lange samarbejder. Vi tilbyder ejendomsservice i hele Storkøbenhavn, Midt- og Nordsjælland, hvor vi især lægger vægt på at opbygge den professionelle relation.

Vores måde at gribe service af ejendomme an på består i, at vi tildeler Jeres ejendom en af vores dygtige medarbejdere, som går der fast og bliver Jeres ansigt i det daglige. Vedkommende tager sig af indre- og ydre arealer, klarer beboerkontakt og er til rådighed ved flyttesyn og aflæsning af målere.

Vi løser alle opgaver inden for daglig vedligeholdelse

Det er de daglige opgaver inden for vedligeholdelse, som vores medarbejder kommer til at bruge det meste af sin tid på, når vedkommende er ude ved Jer.

I praksis betyder det, at medarbejderen:

  • Beskærer træer og buske, slår græsset og udfører kantklipning mv.
  • Tilser fællesarealer og inspicerer legepladser
  • Håndterer affald og sørger for bortkørsel af storskrald

Trappevask og visse typer hovedrengøring tilkommer det også medarbejderen at løse, og udover det har han eller hun så kontakten til jeres beboere og deler også information ud til beboerne på vegne af Jer. Medarbejderen bliver altså en vicevært for beboerne og en mellemmand for Jer.

Vores kundeportefølje spænder over flere typer ejendomsservice i Værløse og omegn

Størrelsen på Jeres ejendom, og om vi taler offentlig eller privat, ejer- eller andelsboligforening, gør ingen forskel, når det kommer til, hvad vi kan gøre for jer.

Hos Effektiv Ejendomsservice har vi siden 1987 opbygget en stor kundeportefølje, der spænder over et bredt udsnit af samarbejder, som har resulteret i, at vi i dag har erfaring med at udføre ejendomsservice på mange forskellige typer ejendomme og arealer.

Kontakt os online eller på vores kontor i Roskilde

Besøg os gerne på vores kontor i Roskilde, eller kontakt os ved at skrive til os pr. mail på info@effektiv-ejendomsservice.dk, telefonisk på tlf.: 46 73 02 67 eller benyt kontaktformularen her på vores hjemmeside.

Når vi ved mere om Jeres specifikke ejendom og behov, kan vi udarbejde et skræddersyet og uforpligtende tilbud til Jer.