Ejendomsservice Hørsholm
Ejendomsservice

Ejendomsservice i Hørsholm til alle typer ejendomme

Hos Effektiv Ejendomsservice holder vi fast i det, vi ved virker – nemlig at matche vores kunders ejendomme med medarbejdere, der har den faglige ballast, de menneskelige kompetencer og det forkromede overblik over den daglige drift af en given ejendom.

Det har vi arbejdet med, siden vi grundlagde virksomheden i 1987. Det har resulteret i flere, årelange samarbejder med bl.a.:

  • Ejer- og andelsboligforeninger
  • Offentlige institutioners boligforeninger
  • Erhvervsejendomme, hoteller og konferencecentre

Vi servicerer ejendomsservice i hele Storkøbenhavn samt Nord- og Midtsjælland, hvor vi med vores placering nær Roskilde Fjord let kan køre hen til vores kunder. Ejendomsservice i Hørsholm-området udfører vi derfor også.

Få håndteret alt inden for ejendomsservice i og omkring Hørsholm

Vi baserer vores ejendoms- og viceværtsservice på principper om at have den tillidsfulde relation til kunden og at give den personlige og effektive fejekost. Konkret resulterer det i, at vi er i løbende dialog med jer, vores kunde, og at vores medarbejder knyttet til jeres ejendom bliver et velkendt og vellidt ansigt blandt ejendommens beboere.

Vores medarbejdere kan løfte alle slags serviceopgaver:

  • Vedligeholdelse, fx trappevask, skaktning, lyspæreskift, hækkeklipning og lugning
  • Inspicering, fx af fællesarealer og legepladser samt flyttesyn af lejligheder
  • Koordinering af håndværkere, beboerkontakt og kontakt til offentlige myndigheder

Dermed spænder vores medarbejderes arbejdsområder over alle de opgaver, der hører med til at tage vare på daglig drift. Når I finder jeres ejendomsservice i Hørsholm hos Effektiv Ejendomsservice, får I altid en veluddannet medarbejder, der forstår at tilpasse sin arbejdsdag ud fra jeres ejendoms unikke vilkår. At det er samme medarbejder hele tiden gør, at denne tilpasning sker langt hurtigere.

Vi kan være det ekstra par øjne

Ønsker I et par ekstra øjne inde over jeres generalforsamling, bygge- og kvartalsmøder, budgetlægning og tilbudsgivning, kan det arrangeres uden andre omkostninger for jer end den almindelige forpligtelse på ejendommen.

Det betyder, at I hos Effektiv Ejendomsservice får en sparringspartner, I kan få lige så mange inputs fra, I ønsker, når det kommer til at planlægge visionerne for ejendommen fremover.

Få hurtigt svar på henvendelser

Kontakt os hos Effektiv Ejendomsservice og få et uforpligtende tilbud på viceværts- og ejendomsservice i Hørsholm, I kan gå videre med.

Vi ser os selv som et solidt valg, når det gælder at skabe en sammenhæng i jeres og jeres beboeres dagligdag, opbygge tæt dialog og nære relationer samt arbejde ud fra mål om ordentlighed, grundighed og punktlighed.

Vi svarer jeres henvendelse hurtigst muligt