Ejendomsservice
Ejendomsservice

Få løftet serviceopgaverne med Effektiv Ejendomsservice i Farum og omegn

Hos Effektiv Ejendomsservice har vi mere end 30 års erfaring med at løfte serviceopgave i Nord- og Midtsjællandske kommuner samt Storkøbenhavn – og Farum i Furesø Kommune er ingen undtagelse.

Vi sætter en af vores veluddannede medarbejdere på din erhvervsejendom eller andelsboligforening, der går der fast og tager hånd om alle daglige samt periodiske inden- og udendørs serviceopgaver. Som noget andet varetager vores medarbejdere også kontakten med beboerne, både når det gælder medarbejderens opgaver som græsslåning, vinduespudsning og trappefejning, men også i forhold til at formidle kontakt til håndværkere, når fx skader skal udbedres på lejemål eller fælles faciliteter.

Vi er proaktive over for samarbejdspartnere

Er I på udkig efter en løsning, der letter den arbejdsbyrde, som ejendomsservice udgør, kan I altså trygt sætte os på opgaven. Da vi netop kobler dine ejendomme op med fast personale, bliver grobunden lagt til et tillidsforhold mellem beboere og medarbejdere hos Effektiv Ejendomsservice, så der aldrig er tvivl om, hvem beboer eller lejer skal tage fat i, hvis der opstår spørgsmål relateret til service. Det er netop ved at facilitere den forvisning, at vores serviceløsninger har deres styrker.

Vores kundeportefølje spænder bredt efter tre årtiers indsats, så ønsker I ejendomsservice i eller omkring Farum, er I i gode hænder. Effektiv Ejendomsservices brede erfaring med boligtyper og arealer dækker bl.a.:

  • Ejer- og andelsboliger samt lejeboliger
  • Ejendoms investment og erhvervsejendomme
  • Hoteller, konferencecentre og forretningskæder

Vi vedligeholder selvfølgelig også tilhørende parkering- og udenomsarealer. Vi gør en dyd ud af at have et godt samarbejde kørende med ejendomsadministratorer og er inde over mange facetter, bl.a. kvartals- og byggemøder, budgetter, tilbudsgivning og generalforsamlinger. Vi har mange positive referencer fra vores kunder, og et blik på vores historik viser vores talrige lange, stabile samarbejder.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Leder I efter nogen til at overtage de daglige serviceopgaver i Farum, så lad Effektiv Ejendomsservice hjælpe Jer. Vores kyndige personale sidder klar til at besvare Jeres henvendelser og give Jer et uforpligtende tilbud, hvor I bl.a. kan høre om priser, løsninger, vores værdigrundlag og alt andet relateret til ejendoms- og viceværtsservice, så I får den bedste løsning.

Vi ønsker, at det skal være let at lægge service over på vores ansatte, så I roligt kan rette Jeres opmærksomhed mod andre gøremål. Effektiv Ejendomsservice skyr ikke fra at gå lige på og hårdt med vedligeholdelse af Jeres ejendomme, og vores servicemindede medarbejdere vægter kvalitet højere end noget andet.