Ejendomsservice Hillerød
Ejendomsservice

Ejendomsservice i Hillerød? Det tilbyder vi hos Effektiv Ejendomsservice!

Kontrol af varmecentral er en vigtig opgave inden for ejendomsservice op til vinteren, I som ejere eller administratorer af ejendomme gerne vil have fagfolk til at udføre. Ved siden af periodiske særopgaver kommer de ugentlige: Affaldshåndtering, lugning samt cykelsanering ved visse lejligheder mv. Alle de opgaver er for tung en byrde for jer, hvis I skal bevare fokus på at drive ejendommen på et overordnet niveau, og I har brug for en medarbejder, som I kan stole på.

I har brug for professionel ejendomsservice i Hillerød eller omegn til at udføre de lavpraktiske opgaver, der opstår i hverdagen som del af indre og ydre vedligeholdelse. Hos Effektiv Ejendomsservice har vi uden tvivl en løsning, der passer til jeres ejendom. Vi har årtiers erfaring med ejendoms- og viceværtsservice.

Håndterer praktiske og kommunikative opgaver

Når I har Effektiv Ejendomsservice til at varetage serviceopgaver i jeres ejendom, får I en fast medarbejder, der arbejder på og specialiserer sig i lige netop Jeres ejendom og de særlige vilkår, der gør sig gældende for den. Fællesarealer tilser de, legepladser inspicerer de, kanter klipper og græs slår de. Kort sagt: Alt hvad I kan forvente af ejendomsservice i Hillerød finder I hos vores medarbejdere.

Ved siden af de praktiske opgaver, der løfter ejendommen visuelt, kommer også de kommunikative:

  • Medarbejderen bliver bindeleddet mellem ejendommens beboere og ledelsen
  • Medarbejderen holder kontakt til kommunen og offentlige myndigheder
  • Medarbejderen koordinerer håndværkere, når der skal bygges om

Dermed får I alsidig ejendomsservice, når I har en af vores servicefolk gående enten som led i ejendoms- eller viceværtsservice. Hvad end I står med af opgaver, kan vores medarbejdere løse det.

Vi sidder med ved beslutningsprocesser

Ved siden af det kan vi hos Effektiv Ejendomsservice også yde Jer hjælp, da vi kan agere sparringspartner i forbindelse med byggemøder, kvartalsmøder og generalforsamlinger.

Det er op til Jer, hvor meget I ønsker at bruge os på den facon, men det koster Jer intet at have os inde over beslutningsprocesser andet end den almindelige forpligtelse på ejendommen. Arbejdet koster, men sparringen er gratis.

Få tilbud på ejendomsservice i Hillerød i dag

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice i Hillerød. Nå os pr. telefon på 46 73 02 76, pr. mail info@effektiv-ejendomsservice.dk eller ved at bruge kontaktformularen på vores hjemmeside.

Vi bestræber os på at besvare henvendelser hurtigt. Kontakt os og hør mere om, hvilke løsninger inden for ejendoms- og viceværtsservice vi kan tilbyde til jeres ejendom.