Ejendomsservice Nærum
Ejendomsservice

Få et skræddersyet tilbud på ejendomsservice i Nærum fra Effektiv Ejendomsservice

Hos Effektiv Ejendomsservice får I fleksible og skræddersyede løsninger inden for ejendomsservice i Nærum og omegn. Vi har godt 30 års erfaring med at udføre diverse serviceopgaver på inden- og udendørs arealer, der hører til vores kunders ejendomme.

Indvendigt tager vi hånd om alle de tilbagevendende opgaver inden for trappevask og hovedrengøring, udskiftning af sprungne pærer mv., I nu måtte stå med.

Udvendigt plejer vi jeres parkeringspladser, bekæmper ukrudt, luger bede, klipper græsset, samler løv og håndterer affald. Som prikken over i’et varetager vi også beboerkontakt og koordinerer håndværkere ved renovering eller bebyggelse af betydning for ejendommen.

Alle de opgaver bliver så løftet af en af vores mange dygtige medarbejdere, som I får ud på matriklen til at arbejde der fast.

Vores medarbejdere optimerer hurtigt arbejdsgangen

Udover Rudersdal Kommune er Effektiv Ejendomsservice til stede i hele Storkøbenhavn samt Midt- og Nordsjælland. Med vores base nær Roskilde Fjord er det nemt og hurtigt for os at møde vores kunder ude på deres ejendomme.

Vores værdier tæller at opbygge den tillidsfulde og professionelle relation til vores kunder, hvilket vores kundeportefølje også afspejler. Det resulterer i, at vores vi skaber en tryghed for dine beboere, samt at I altid er sikre på at få opgaverne ordnet til tiden.

Når indgår en aftale med os hos Effektiv Ejendomsservice, får vores medarbejder ude på jeres ejendom hurtigt sat sig ind i de særlige forhold, der gør sig gældende for den. Herefter kan medarbejderen så optimere sin arbejdsdag, så opgaverne udføres på de for alle mest belejlige tidspunkter.

Inddrag os gerne i de vigtige møder

Ønsker I at inddrage os i vigtige møder, når målene for ejendommen skal fremtidssikres, behøver I bare bede os om det. Det koster intet udover ejendommens almindelige forpligtelse at have os med til:

  • Kvartalsmøder og byggemøder
  • Generalforsamlinger og budgetlægning
  • Tilbudsgivning af jeres lejligheder

Vi kan være den sparringspartner, I kan trække på, når I ønsker at vide, hvordan service i ejendommen kan tilrettelægges i overensstemmelse med de planer, som I lægger for ejendommen fremadrettet.

Bliv klogere på Effektiv Ejendomsservice i Nærum

Her på Effektiv Ejendomsservices hjemmeside kan du læse mere om vores værdigrundlag, tilbud inden for viceværts- og ejendomsservice i Nærum og vores kundeportefølje.

Her er også en online kontaktformular, du kan bruge for at kontakte os, og ellers er du velkommen til at ringe til os eller sende os en e-mail.