Viceværtservice
Viceværtservice

På udkig efter ejendomsservice i Birkerød? Effektiv Ejendomsservice hjælper Jer!

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Er I på udkig efter effektiv viceværtsservice i eller omkring Birkerød, kan I bare henvende Jer til os. Hos Effektiv Ejendomsservice leverer vi alt inden for ejendoms- og viceværtsservice, så skal hækkene beskæres, græsset slås eller kanter klippes, er vi det oplagte valg. Vores dygtige medarbejdere sender vi ud til Jer, hvor vedkommende så overtager alle serviceopgaver på ejendommens indre- og ydre arealer.

Ved siden af det varetager vores udsendte vicevært også beboerkontakten, kontakt til håndværkere samt til kommunen og andre offentlige institutioner. Når I får en medarbejder til ejendommens daglige vedligeholdelse gennem os, har I ham eller hende til at gå hos Jeres ejendom fast. Vi sender altså ikke en ny vicevært ud hver gang. Dette skaber grundlaget for at opbygge tillid til alle beboerne.

Vi omsætter vores værdier i praksis

Hos Effektiv Ejendomsservice har vi siden 1987 matchet vores kunders behov for ejendomsservice i Storkøbenhavn samt Nord- og Midtsjælland med fagligt veludrustet personale. Gennem tiden har vi serviceret ejer- og andelsboligforeninger, erhvervsejendomme, boligforeninger ved offentlige institutioner mv. Vi sondrer ikke mellem store eller små kunder, men leverer arbejde af samme høje kvalitet til alle. Siden stiftelsen har vi leveret ejendoms- og viceværtsservice ud fra disse grundpiller:

  • Den personlige og effektive fejekost
  • Det forkromede og skarpe overblik
  • Den tillidsfulde og professionelle relation

Vores bagkatalog af vellykkede samarbejder med kunder ser vi som en blåstempling af, at vores grundværdier bliver omsat i praksis. I kan læse flere referencer her på hjemmesiden, hvor vi får ros for bl.a. at være punktlige, grundige og forvisse vores kunder om, at deres serviceopgaver bliver udført.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Få en kompetent viceværtsservice i Birkerød

Viceværtsservice i Birkerød giver Jer udover håndtering af vedligeholdelse også en kompetent medarbejder, som er i stand til at udføre flyttesyn, aflæse målere og indberette forbrug til den givne forsyningsvirksomhed. Viceværten udfører også kontrol af varmecentral og periodisk cykelsanering.

Som noget andet kan I inddrage Effektiv Ejendomsservice i Jeres generalforsamlinger, kvartals- og byggemøder eller ved lægning af budgetter. Uden ekstra omkostning byder vi ind med vores indsigt.

Kontakt Effektiv Ejendomsservice for et godt tilbud

Kontakt Effektiv Ejendomsservice i dag og få et uforpligtende tilbud på viceværtsservice i Birkerød. I kan nå telefonisk på 46 73 02 67, pr. mail på info@effektiv-ejendomsservice.dk eller ved at bruge den digitale kontaktformular her på siden.

Vi stiler efter at besvare Jeres indkomne henvendelser hurtigt og skal nok finde en god løsning inden for ejendoms- og viceværtsservice til Jeres ejendom.