Viceværtservice
Viceværtservice

Professionel viceværtsservice i Holte hos Effektiv Ejendomsservice

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Ønsker I viceværtsservice af høj kvalitet i og omkring Holte, har vi Jer dækket. Faktisk har vi hele Nord- og Midtsjælland plus Storkøbenhavn dækket ind. Effektiv Ejendomsservice har over 30 års erfaring med at sætte løsninger i stand, hvor vi leverer stærk service til såvel andels- og ejerboligforeninger, hoteller og konferencecentre, butikker med parkeringspladser og udenomsarealer, offentlige institutioners beboerforeninger mv. Vores erfaring rækker så langt, at vi nemt kan skræddersy servicetilbud til Jer.

Vores brede palet af ejendoms- og viceværtsservices er Jeres garant for, at I slipper for at skulle tage stilling til monotone serviceopgaver i forbindelse med indre og ydre vedligeholdelse samt visse aspekter af ejendommens daglige drift. For viceværter fra Effektiv Ejendomsservice giver Jer nemlig:

  • Vedligeholdelse af alle indendørs- og udenomsarealer, der hører til ejendommen
  • Et kommunikativt bindeled mellem beboere, ejere, håndværkere osv.
  • En stærk medspiller ved ejendommens byggeprojekter

Læs mere om vores tilbud på Holte viceværtsservice her!

Få en fast medarbejder til Jeres ejendom i Holte

Vi kører ikke efter noget rulledørsprincip, hvor medarbejdere smides rundt mellem forskellige lokationer. Den tilgang skaber forvirring og reducerer den ansattes evne til at fordybe sig i de vilkår, der gør sig gældende ved en specifik ejendom.

For at sikre Jer bedre service, hvor kvaliteten hæves løbende takket være en stejl læringskurve, tilknytter vi derfor vores medarbejdere fast på ejendomme.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Lang historik for nære samarbejder

Ønsker I at inddrage os nærmere i beslutningsprocesser af relation til ejendommen, tager vi gerne de opgaver på os uden yderligere omkostninger for Jer, da ejendommens almindelige forpligtelse er tilstrækkeligt. Bl.a. har vi historik for at være med inde over kunders generalforsamlinger, arbejde med budgetter, tilbudsgivning plus byggemøder og kvartalsmøder.

Med vores erfaring fra alle disse facetter er vi veteraner inden for den kunst, det er at navigere mellem mange forskellige instanser og processer for at kunne levere ydelser af høj kvalitet i den anden ende. Vi har gjort det før, og vi kan gøre det igen. I behøver bare at gøre os obs på det, I ønsker den slags mere nære indsatser.

Kontakt os for et tilbud

Har vi vundet Jeres opmærksomhed, kan I tage kontakt til os for at høre mere om vores ydelser samt priser og få et uforpligtende tilbud. Har I behov for viceværtsservice i Holte, ser vi os selv som det bedste valg og er sikre på, I vil være enige. Mail os eller ring til os – sammen finder vi den rette løsning til Jer!

Viceværtservice