Viceværtservice
Viceværtservice

Få løst alsidig viceværtsservice i Værløse af Effektiv Ejendomsservice

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Når det er tid til skaktning, kan I i stedet for at tage fat om den praktiske opgave selv i stedet vælge at bruge en vicevært fra Effektiv Ejendomsservice. Vi er at finde på ejendomme i hele Storkøbenhavn samt Nord- og Midtsjælland, så står I og mangler viceværtsservice i eller omkring Værløse, kan I altid kontakte os. Sammen finder vi et godt tilbud, der er skræddersyet til Jer.

Siden 1987 har vi leveret in-house viceværter og ejendomsservice til vores kunder, hvilket har skabt et stort og solidt erfaringsgrundlag at arbejde ud fra.

Lad os løse Jeres ejendoms serviceopgaver

Hvilke serviceopgaver kan I konkret få løst, når I får viceværtsservice i Værløse fra Effektiv Ejendomsservice? Svaret er, at vi løser alle de typiske serviceopgaver forbundet med ejendommens daglige vedligeholdelse – plus en håndfuld ekstra services.

Lad bl.a. vores vicevært tage hånd om:

  • Vinterservice, opsugning af løv, ukrudtsbekæmpelse, beskæring af buske og træer mv.
  • Cykelsaneringer, legepladsinspektion og kontrol af ejendommens varmecentral
  • Flyttesyn, aflæsning af målere med indberetning til forsyning og beboerkontakt

Noget, vi lægger vægt på i forhold beboerkontakten, er, at da vores viceværter går ude på Jeres ejendom fast og altså ikke bliver erstattet af nye fra den ene dag til den anden, opstår en sund relation mellem vicevært og beboere hurtigt. Beboerne ved altid, hvem de kan gå til, når de står med et problem.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Viceværten er Jeres klassiske medarbejder

Står I over for renovering eller bebyggelse på Jeres ejendom, er det en god ting for Jer at have et ekstra par observerende øjne og en guidende hånd, der kan koordinere håndværkerne. Den funktion er vores medarbejdere, også i stand til at varetage.

Den enkelte vicevært kan derudover også lave mindre asfalt- og anlægsopgaver. På den måde såvel som ved kontakten til beboere træder både viceværtens kommunikative og praktiske evner i spil. Med en klassisk medarbejder fra Effektiv Ejendomsservice kan I i stedet for at bekymre Jer om Jeres ejendom fokusere på kerneopgaverne.

Overlad Jeres viceværtsservice i Værløse til Effektiv Ejendomsservice i dag

Kontakt Effektiv Ejendomsservice pr. telefon: 46 73 02 67, pr. mail på info@effektiv-ejendomsservice.dk eller ved at bruge kontaktformularen, I tilgår via menuen øverst.

Vi sidder klar ved telefon og computer til at besvare Jeres henvendelser, høre mere om Jeres ejendom og give Jer et uforpligtende tilbud, som I kan gå videre med.

Slip for at løse viceværtsservice i Værløse selv, og overlad opgaverne til os.