Viceværtservice
Viceværtservice

Søger I viceværtsservice i Farum og omegn? Effektiv Ejendomsservice hjælper Jer!

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Leder I efter viceværtsservice i Farum og omegn til at varetage små som store serviceopgaver i Jeres ejendom, har vi hos Effektiv Ejendomsservice altid et godt tilbud til Jer. Vores professionelle viceværter har en bred faglig bagage og kan agere bindeled mellem beboere, ejere, bestyrelse, administration og håndværkere, når de ikke har travlt med at løfte opgaver i forhold til daglig service og vedligehold.

Vores erfarne medarbejdere skaber tryghed og tillid blandt beboere ved at blive servicens menneskelige ansigt. I får altså en kompetent vicevært, der fast er tilknyttet Jeres ejendom i Farum, og som derfor løbende kan optimere service for beboere:

  • Vores viceværter kan hjælpe til med større ejendomsprojekter
  • Vores viceværter kan facilitere kontakten til håndværkere ved renovation
  • Vores viceværter håndterer lavpraktiske daglige og periodiske opgaver

Tag derfor fat i Effektiv Ejendomsservice, hvis I ønsker et uforpligtende tilbud på viceværtsservice!

Find viceværtsservice her i Farum hos os

Siden 1987 har vi været en proaktiv virksomhed i forhold til at sikre ejer- og andelsboligforeninger, private såvel som offentlige institutioner viceværtsservice af topkvalitet. Vi servicerer kunder i hele Nord- og Midtsjælland plus Storkøbenhavn, så er I på udkig efter viceværtsservice i Farum, behøver I ikke skele længere end til os. I kan tjekke referencer fra vores kundeportefølje her på vores hjemmeside og læse om de lange, frodige samarbejder, vi over årenes løb har haft kørende:

  • Vi har serviceret hoteller, konferencecentre og butikskæder
  • Vi tager os af alle inden- og udendørs arealer, inkl. parkeringspladser

Uden ekstra omkostninger kan vi i øvrigt være en aktiv medspiller ved byggemøder, kvartalsmøder, generalforsamlinger samt budgetlægning og tilbudsgivning, hvor vi byder ind med vores ekspertise.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Stålsat fokus på at sikre kvalitet

Siden vores start godt tre årtier tilbage og frem til moderne tid har vi placeret os selv som en pålidelig udbyder af ejendoms- og viceværtsservices til ejendomme i det 21. århundrede. Vi bygger på værdier om at skabe tillidsfulde samt professionelle relationer til kunder og beboere, samtidig med at vi bevarer det forkromede overblik og vores stålsatte fokus på at præstere kvalitet hver dag.

Tag fat i vores serviceafdeling i dag for at høre mere om vores ydelser, diskutere priser og få et uforpligtende tilbud, der kan blive genstand for drøftelser frem mod Jeres endelige beslutning. Hos Effektiv Ejendomsservice gør vi en dyd ud af at besvare henvendelser hurtigt, så kontakt os endelig!