Viceværtservice
Viceværtservice

Find viceværtsservice i Virum – få et tilbud hos Effektiv Ejendomsservice

Viceværtservice i Storkøbenhavn

I får vores ekspertise inden for ejendoms- og viceværtsservice i Virum eller omegn til rådighed, når I trækker på Effektiv Ejendomsservices erfarne personale. Gennem de sidste godt 30 år har vi hjulpet kunder i private såvel som offentlige institutioners boligforeninger ved at stille viceværter til rådighed. På den måde slipper vores kunder for mange af de daglige serviceopgaver, der er forbundet med at drive en ejendom. Mens vores effektive viceværter løfter opgaverne, kan de så bruge energi på andet.

I kan slutte Jer til vores kundeportefølje, der er resultatet af tre årtiers service. Vi står parat til at finde den rette vicevært til Jeres ejendom, uanset hvad slags den er. Vores erfaring spænder bredt:

  • Hoteller og konferencecentre
  • Butikskæder med udenomsarealer
  • Andelsbolig- og ejerforeninger

Vores ejendomsservice spænder over både inden- og udendørs vedligeholdelse, og vores viceværter vil udover de lavpraktiske serviceopgaver i hverdagen også tage hånd om kommunikative opgaver ved at være bindeleddet mellem beboere, ejere, administration og håndværkere ved fx bebyggelser.

Vores mål er en tillidsrelationen

Hos Effektiv Ejendomsservice lægger vi vægt på, at vores viceværtsservice i bl.a. Virum eksekveres på en måde, der skaber tillid mellem medarbejder, kunde og beboere/lejere. Af den årsag får I en af vores erfarne ansatte tilknyttet fast ved Jeres ejendom, i stedet for ofte at skifte medarbejderen ud.

At det bliver ved med at være den samme medarbejder giver pote ved, at beboere efterhånden får sat navn og ansigt på medarbejderen og efter det føler sig komfortable omkring ham/hende. Det giver selvfølgelig også en bedre service i sidste ende, da jeres nye vicevært får god tid til at fordybe sig i alle de unikke forhold angående daglig vedligeholdelse, der gør sig gældende for jeres ejendom.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Vi kan tilrettelægge indsats ud fra ambitioner

Ønsker I, at vi hos Effektiv Ejendomsservice indtager en mere proaktiv rolle i forhold til at følge med i ejendommens drift, er vi klar på at være inde over generalforsamlinger, bygge- og kvartalsmøder, arbejdet med budgettet osv. I får derfor en samarbejdspartner, der med jeres efterspørgsel arbejder på at føre sig ajour med bestyrelsens ambitioner fremadrettet og tilrettelægger indsats ud fra det.

Ring til os eller skriv en mail, hvis I ønsker at vide mere om vores mange ydelser til bolig- eller erhvervsejendomme. Effektiv Ejendomsservice giver Jer et godt og uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag – sammen finder vi den rette løsning til Jeres ejendom i Virum!