Viceværtservice
Viceværtservice

På udkig efter viceværtsservice i Hørsholm? Få uforpligtende tilbud hos Effektiv Ejendomsservice

Viceværtservice i Storkøbenhavn

Vores medarbejder – Jeres vicevært. Hos Effektiv Ejendomsservice har vi mere end 30 års erfaring med at tilknytte medarbejdere til vores kunders ejendomme i Storkøbenhavn, Nord- og Midtsjælland, der udfører alle indre og ydre serviceopgaver på ejendommen.

Står I og skal bruge viceværtsservice i Hørsholm-området, kan I derfor med fordel kontakte os. Vores kundeportefølje spænder over større selskaber inden for ejendomsadministration og små ejendommes bestyrelser – derfor kan vi også varetage Jeres serviceopgaver.

Vores viceværter udfører viceværtsservice i Hørsholm og omegn

Vi udfører ejendoms- og viceværtsservice i Hørsholm ved at matche Jeres ejendom med en af vores erfarne medarbejdere, der går ude på Jeres ejendom fast. Vi arbejder med andre ord efter det klassiske syn på viceværten som en medarbejder, som beboerne lærer at kende ved navn, ansigt og gemyt.

Vores erfaring er, at viceværtens faste forankring på en ejendom skaber et tillidsforhold, der gør beboerkontakten gnidningsfri. Viceværten lærer også hurtigt at optimere opgaveløsning af:

  • Pleje af udendørs arealer, herunder græsplæner, bede og legepladser
  • Vedligeholdelse af indendørs arealer, herunder opgange, cykelkældre mv.
  • Flyttesyn med fraflytning, aflæsning af forbrugsmålere og indregistrering til forsyning mv.

I kan derfor trygt overlade Jeres serviceopgaver til den medarbejder, vi sender ud til Jer. Aldrig mere behøver I være i tvivl om, hvorvidt Jeres viceværtsservice på ejendomme i Hørsholm bliver udført, for det sørger vores medarbejder før. Alle serviceopgaver bliver udført til tiden.

Viceværtservice på Sjælland
Viceværtsservice til boligforeninger

Vores værdier går aldrig af mode

Ligesom et klassisk syn på viceværter er kernen i vores forretningsmodel, arbejder Effektiv Ejendomsservice også ud fra gammeldags værdier, der efter vores mening dog aldrig går af mode: Pålidelighed, ærlighed, effektivitet, respekt for hver ejendom og beboere, samt at kunden er i centrum.

Hver dag arbejder vi ud fra disse værdier, og vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere repræsenterer dem i deres daglige arbejde.

Hvis du ønsker at læse mere om, hvad andre samarbejdspartnere mener om vores services, kan du læse en eller flere referencer på vores hjemmeside.

Få et godt tilbud på løsning af viceværtsservice

Ønsker I et uforpligtende tilbud på ejendoms- og viceværtsservice i Hørsholm, kan I kontakte os hos Effektiv Ejendomsservice. I kan kontakte os pr. telefon, mail eller ved at bruge kontaktformularen her på vores hjemmeside.

Når vi ved mere om Jeres ejendom, kan vi give et skræddersyet tilbud på viceværtsservice i eller omkring Hørsholm.